برگزاری اولین کمیته پیوند اعضا با حضور ریاست دانشگاه
به گزارش پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وبدا ):
دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک ریاست دانشگاه در شروع جلسه با تقدیر از زحمات اعضای تیم فراهم آوری و مطرح شدن گیلان به عنوان یک قطب در شمال کشور اظهار داشت : این کار بدون برنامه مدون و از پیش تعیین شده امکانپذیر نبود.
رئیس دانشگاه در ادامه سخنان خود با ضروری خواندن رعایت استانداردهای لازم در این زمینه گفت : بحث پیوند و هماهنگی بین گروه های مختلف در انجام این امر ،تمرینی برای کارتیمی است و با پایه گذاری درست می تواند الگویی برای تمام دانشگاه باشد.
وی افزود : این کار ارزش استراتژیک دارد و در واقع برای دانشگاه نیز اعتباری است تا باعث کسب تجربیات شود و می بایست طوری تحت حمایت قرار گیرد که به صورت الگویی رشد کند و پیش برود.
در ادامه دکتر مسعودخسروی ، فوق تخصص نفرولوژی و عضو هیئت علمی دانشگاه ،ضمن تبریک سال نو ،با بیان اینکه پیوند کلیه درآغاز یک ضرورت بود تصریح کرد: تنها پیوند کلیه کافی نیست و انجام سایر پیوندها نظیر کبد و قلب نیز ضروری است واکنون باید پیوند اعضا در گیلان مطرح باشد که کلیه یکی از زیرشاخه های آن است.
وی ادامه داد: اگر با همین سرعت پیش برویم می توانیم به مهمترین قطب شمال کشور تبدیل شویم و در راستای طرح توریسم سلامت ،بیمارهایی از کشورهای همجوار همچون آذربایجان و ... جذب کنیم.
دکتر سیروس امیر علوی ،مدیر مرکز دانشگاهی رازی با اشاره به اینکه کار پیوند،کاری تیمی با هدف و آرمانی مقدس است گفت : برای حفظ این جایگاه در سال های آینده راه اندازی عمل پیوند دو عضو دیگر( قلب و کبد) از ضروریات است.
دکتر امیر علوی با بیان اینکه علاوه بر کبد ،برای پیوند قلب نیز پتانسیل کافی وجود دارد ، مرکز فراهم آوری پیوند استان را با زیرساخت های بسیار قوی معرفی کرد.
دکتر علی منفرد،رئیس دپارتمان پیوند و عضو هیئت علمی دانشگاه ضمن اشاره به توان علمی مرکز فراهم آوری استان و ارائه اهداف کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت ، بر آموزش نیروهای جوان و احداث ساختمان پیوند برای رسیدن به این اهداف تاکید کرد.
دکتر فریبرز منصور قناعی ،رئیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد گفت: با فراهم نمودن نیروی انسانی حتی می توان خلاء امکانات و تجهیزات را پر کرد.
نظر دهید