• 1394/11/21 - 12:55
  • تعداد بازدید خبر : 64
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

افتتاح اتاق عمل آندو واسکولار و فاز دوم رادیوتراپی در مرکز دانشگاهی رازی

طی مراسمی با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان  اتاق عمل اندو واسکولار (جراحی کم تهاجمی عروق) و فاز دوم رادیوتراپی در نهمین روز از دهه مبارک فجر مورد بهره برداری قرار گرفت.

 صبح روز چهارشنبه 21 بهمن ماه ، دکتر برزیگر ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه قائم مقام، معاونین واساتید هیأت علمی و هیأت همراه با حضور اصحاب رسانه طی مراسمی اتاق عمل اندوواسکولار (جراحی کم تهاجمی عروق) و فاز دوم رادیوتراپی مرکز دانشگاهی رازی را افتتاح نمودند در این مراسم ریاست دانشگاه از افتتاح این پروژه به عنوان مهم ترین رویداد در دهه فجر سال 94 یاد نمودند و یادآور شدند که استان گیلان در رضایت مندی در ارائه خدمات پزشکی در سطح کشور در دومین جایگاه قرار دارد. در این مراسم دستگاه جدید رادیوتراپی موسوم به های انرژی ( انرژی بالا) راه اندازی شد، اعتبار اختصاص یافته به این پروژه 6 میلیارد تومان برآورد شده است، دستگاه جدید رادیوتراپی با انرژی 18MV عمل نموده مزیت این دستگاه اثرگذاری آن بر عمق بیشتری از بافت مبتلا ، تأثیر آن بر بدخیمی های پوستی که در گذشته این بیماران جهت درمان به تهران اعزام می شدند و موثر بودن بر درمان انواع بیماری های تومورال می باشد. با توجه به اینکه روش درمانی مذکور صدمات و عوارض کمتری نسبت به روش استفاده از دستگاه های با انرژی پایین بوجود می آورد.
شاین ذکر است بیماران جهت رادیوتراپی در مراکز غیر دولتی متحمل هزینه ی هنگفتی می شوند . درحالی که رادیو تراپی با بیمه در این مرکز به صورت رایگان انجام می شود.درادامه اتاق عمل آندوواسکولار طی مراسمی افتتاح شد . این اتاق عمل شامل اتاق جراحی آندوواسکولار ، اتاق کنترل آنژیو و ریکاوری می باشد که درمجاورت اتاق عمل جنرال و توراکس ساخته شده است. دکتر برزیگر راه اندازی این بخش را یک تحول اساسی در حوزه ی جراحی های عروق برشمردند. دکتر سیروس امیرعلوی مدیرعامل مرکز دانشگاهی رازی اظهار داشت امکان دسترسی به فضای عمل های غیر تهاجمی برای جراحان عروق ، آمادگی آموزش  فلوشیپ جراحی عروق در این مرکز و تعاملات و همکاری های بین رشته ای ازجمله اقداماتی است که این مرکز را در نوع خود منحصر به فرد می نماید. دکتر حسین همتی رئیس مرکز آندوواسکولار بخش فوق تخصصی جراحی عروق متذکر شدند در این مرکز دانشگاهی بیماران مبتلا به صدمات عروقی با پیشرفته ترین روشهای درمانی بدون احتیاج به جراحی باز مورد درمان قرار می گیرند. بخش فوق تخصصی عروق مرکز دانشگاهی رازی نقاط مختلف ایران همچون غرب مازندران، زنجان ، اردبیل ، تبریزرا تحت پوشش دارد، دکتر همتی در ادامه اشاره نمودند که این بخش فوق تخصصی شرایط لازم جهت پذیرش فلو فوق تخصصی عروق  را دارا است ، لذا خواستار تمهیدات لازم جهت راه اندازی فلو فوق تخصصی عروق در این مرکز دانشگاهی  شدند. در پایان هیات از بخش تخصصی عروق  که در  مراحل پایانی  ساخت  است ، بازدید نمودند

  • گروه خبری : بیمارستان رازی
  • کد خبر : 15029
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1394/11/21 12:55