• 1401/02/06 - 15:53
  • تعداد بازدید خبر : 184
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری کمیته تغذیه با محوریت بررسی کیفیت غذای ارائه شده

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی ودرمانی رازی، صبح دوشنبه پنجم اردیبهشت ماه سال 1401 جلسه ای تحت عنوان "بررسی کیفیت غذای پرسنل" در مقر مدیریت مرکز دانشگاهی رازی و با حضور ریاست، مدیریت، مترون ، رییس امور اداری، مدیر بهبود و نیز پیمانکار تغذیه برگزار شد. 
شایان ذکر است که اهم مباحث مطروحه در این نشست ،بررسی کیفیت غذای پرسنل و میزان رضایت پرسنل بیمارستان از تغذیه ارائه شده توسط پیمانکار بود که اعضا در این رابطه به بحث و گفتگو و پایش پرداختند.
 
 
 
 
  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 86874
کلمات کلیدی
مدیر سایت : فرشته جنگجو
خبرنگار

مدیر سایت : فرشته جنگجو

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/02/06 15:53